Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні городоччани та гості міста!

Дата: 16.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

Традиційно у третю неділю вересня наше місто відзначає День народження. Перша писемна згадка про Городок датується 1362 роком. Отже, цьогоріч місту виповнюється 661 рік. Це важлива дата для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитись назавжди.

Перебуваючи у важких умовах сьогодення, ми не проводимо традиційних розважальних заходів. Зараз як ніколи кожен із нас має пам’ятати, якою ціною здобувається наша Незалежність та здійснюється захист нашого спокою та мирного сну.

Хочу схилити голову перед кожним військовослужбовцем ЗСУ, перед кожною матір’ю, дружиною, донькою наших захисників. І особливу шану в цей день хочу віддати родинам загиблих Героїв. Війна забрала життя 36 наших земляків. Вічна їм шана та слава!

Хочу подякувати людям, які працюють на нашу перемогу тут, у тилу. Навряд чи можна знайти серед жителів Городка людину, яка б не долучилась до допомоги фронту. Дякую усім волонтерам за невтомність та постійну допомогу. Фронт сильний тилом, і наші земляки завжди готові працювати на Перемогу.

Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і ставало кращим і перспективнішим. Нехай серед городоччан панує суспільна злагода, взаємоповага та довіра, а в кожній домівці – родинний затишок, мир, любов та достаток. Але у першу чергу зичу Перемоги !!!

З Днем народження, Городок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь