Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відзначили День рятувальника

Дата: 15.09.2023 22:54
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм, справжніх героїв, які здійснюють дійсно шляхетні та сміливі вчинки, але скромно кажуть, що це всього-на-всього їхня робота.

Вони попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, рятують людей на воді, виносять з вогню, дістають з-під уламків. І це далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби. З якими тільки негараздами не звертаються по телефону 101.

Фото без описуЇхній девіз — «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». І він як найкраще відображає нелегкі будні рятувальників. Напередодні професійного свята рятівників 4 державного пожежно- рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області привітали керівництво міської ради: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Конюшко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Бистрицька та депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворозник.

Фото без описуЗаступник міського голови Роман Конюшко наголосив, що городоцькі рятувальники — справжні професіонали своєї справи, які готові будь-якої хвилини прийти на допомогу іншим.

За сумлінне, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника відзначено Подяками Городоцької міської ради найкращих рятівників 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Фото без описуЗ нагоди професійного бажаємо вам нехай мир і злагода панують у ваших родинах! Міцного здоров’я, щастя, якомога менше тривожних викликів та якнайшвидшої Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь