Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відзначили Всесвітній День Пошти

Дата: 09.10.2023 16:51
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Всесвітній день пошти — одне із щорічних міжнародних свят, встановлене Всесвітнім поштовим союзом у 1969 році. Відзначається щорічно 9 жовтня.

Щодня багато людей користуються послугами поштового зв`язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали.

Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще.

Фото без опису

З нагоди професійного свята своїх колег привітав начальник відділення поштового зв’язку Городок Олег Пукліч: «Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі. Тішить, що в епоху мобільного зв’язку, інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, адже листоноша дійде туди, куди інтернет ще не дійшов. Від усього серця бажаю вам і вашим рідним здоров’я та благополуччя, душевної рівноваги та миру!».

Фото без опису

Слова щирих вітань працівникам відділення поштового зв’язку Городок звучали від першого заступника міського голови Артура Косінського, який подякував за нелегку, але почесну, необхідну роботу, побажав присутнім миру, добра, злагоди, та відзначив подяками міської ради та цінними подарунками кращих працівників відділення за надання якісних поштових послуг населенню громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь