Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Віолета Лабазюк відвідала Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку та осіб з інвалідністю

Дата: 17.10.2023 09:24
Кількість переглядів: 148

Голова обласної ради Віолета Лабазюк разом з начальником управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради  Едуардом Монастирським відвідала заклад обласної комунальної власності, який відносяться до сфери соціального захисту – Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Фото без опису

У Лісоводському будинку-інтернаті для людей похилого віку та осіб з інвалідністю Віолета Олександрівна ознайомилася з ходом ремонтних робіт фасаду (утеплення) закладу. На ці потреби цьогоріч з обласного бюджету було виділено понад 4,5 млн гривень.

Фото без опису

За словами директора Олени Маринчук, здійснити утеплення приміщення було необхідністю, оскільки у пріоритеті – створити належні умови перебування підопічних закладу та вжити заходів з економії енергоносіїв на опалення. Наразі в установі проживає 61 особа, в тому числі й внутрішньо-переміщені особи з Києва, Донецька, Луганська та Херсону.

Фото без опису

Голова обласної ради зазначила, що в установах соціального захисту повинні бути дотримані усі вимоги перебування людей похилого віку та людей з інвалідністю. Це і достатня житлова площа, і збалансоване харчування, і необхідне медичне забезпечення.

Віолета Лабазюк також оглянула житлові кімнати, харчовий блок, банно-пральний комплекс,  приміщення, де зберігаються продукти харчування, засоби гігієни, одяг, інший м’який інвентар та речі першої необхідності.

Під час спілкування з підопічними Віолеті Лабазюк приємно було почути схвальні слова про роботу обслуговуючого персоналу, який, за словами літніх людей, цілодобово докладає максимум зусиль для їх комфортного проживання, а також підтримає теплим словом та розрадить.

Використано інформацію: https://km-oblrada.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь