Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоцька лікарня отримала новий сучасний ультразвуковий сканер. Його вартість — понад мільйон гривень. Це – благодійна допомога від інвестора.

Дата: 20.10.2023 09:48
Кількість переглядів: 172

Як повідомив директор Городоцької лікарні Олександр Кушнір, УЗД-апарат доставлено у Городоцьку лікарню 18 жовтня. Обладнання оснащено усіма необхідними датчиками та функціями для якісного обстеження пацієнтів.

Фото без опису

— Це стаціонарний апарат Chison, — розповідає Ольга Кайтанюк, лікарка з УЗД-діагностики Городоцької лікарні. – За його допомогою ми можемо обстежувати органи черевної порожнини, сечовидільної системи, жіночі статеві органи, щитоподібну залозу, слинні залози, усі м’які тканини, суглоби, судини нижніх кінцівок та інші, тобто ультразвукова діагностика допоможе в діагностиці будь-яких проблем організму.

Вартість даного обладнання для УЗД-кабінету — понад мільйон гривень. І це лише перший транш допомоги.

— Я неодноразово наголошував, що нашим постійним партнером та благодійником була і залишається компанія «Епіцентр К» та її власники Олександр Володимирович і Галина Федорівна Гереги, — прокоментував для Городок.Сity Олександр Кушнір. — Їхньою метою є те, щоб жителі нашої громади отримували якісні медичні послуги саме в нашому закладі. Саме тому представник компанії зібрав список всіх потреб лікарні та відповідна заявка була подана до компанії. Деякі пункти заявки вже погоджені. Відповідно вчора, 18 жовтня, ми отримали сучасний новітній УЗД апарат.

Водночас як повідомив головний медик громади, перший транш допомоги для лікарні складає приблизно 7 мільйонів гривень. Допомогу по цьому пакету громада має отримати у найближчий місяць.

Фото без опису

— А взагалі, це буде не один пакет, їх буде декілька, — доповнив директор лікарні. — Я думаю, що до нового року ми отримаємо обладнання і в лабораторію. Крім того, буде оновлена і стоматологія, зокрема мова про зубопротезування. Тобто, буде значне оновлення практично у всіх відділеннях лікарні, за що дуже вдячні компанії «Епіцентр» як від працівників нашої лікарні, які будуть працювати на цьому обладнанні, так само і від жителів громади, які будуть мати можливість отримувати якісну медичну допомогу.

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь