Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відзначили день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 16:20
Кількість переглядів: 656

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. Люди, завдяки яким ми вчимося бачити прекрасне, відчувати красу й неповторність у буденних, звичайних речах та процесах. Їх здобутки є високими та вагомими, адже вони наповнюють та збагачують нашу культурну скарбницю.

     На жаль, через повномасштабне вторгнення російської федерації, заклади культури Городоцької міської територіальної громади  кардинально змінили процес своєї діяльності. Зокрема, святкові концерти замінили на благодійні концерти для ЗСУ, гурткову роботу поєднували з волонтерською діяльністю, організацію культурно- дозвіллєвої діяльності – на створення психологічних пунктів ВПО, а самі приміщення закладів культури облаштували під «Пункти незламності».

     Сьогодні, з нагоди професійного свята працівників культури у залі засідань міської ради відбулись урочистості. Винуватців свята привітав перший заступник міського голови Артур Косінський, який наголосив, що день працівників культури та майстрів народного мистецтва – це свято тих, хто присвятив себе благородній справі: зберігати, розвивати і відтворювати безцінні та духовні скарби нашого народу, побажав міцного здоров’я, мирного неба  та нових, творчих ідей. Слова вітань звучали від депутата Хмельницької обласної ради, представника ГО «За конкретні справи» Володимира Поворозника, який подякував працівникам культури за їх працю.

     За професійну майстерність, вагомий особистий внесок у збереження та збагачення культурної спадщини Городоцької міської територіальної громади  та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначено подяками міської ради кращих працівників культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь