Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Чорниводський будинок культури став кращим в області серед сільських клубних закладів

Дата: 15.11.2023 09:41
Кількість переглядів: 211

Чорниводський сільський будинок культури Городоцької громади став кращим в області серед клубних закладів територіальних громад.

Диплом за перше місце в конкурсі керівниці будинку культури Ларисі Пшонко вручила директорка Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, заслужена артистка України Майя Онищук.

Фото без опису

- Це для нас досить велика перемога в умовах повномасштабної війни, - зазначив начальник відділу культури, національностей та релігій Городоцької міської ради Олег Федоров. – Загалом наша робота сьогодні тісно переплітається із волонтерською роботою. Часто у будинках культури облаштовують гуманітарні хаби, тож сьогодні клуб – це не тільки осередок культури, а й осередок волонтерської діяльності.

Фото без опису

Будинок культури у селі Чорниводи збудований у 1969 році. І як розповідає його директорка Лариса Пшонко, це не пристосоване, а спеціально збудоване приміщення.

Фото без опису— Саме тому у нас є велика глядацька зала, яка має 950 посадових місць, мала глядацька зала, а також велика бібліотека і музей краєзнавчого напрямку, — розповідає Лариса Пшонко.

При будинку культури наразі діють п’ять клубних формувань: духовий оркестр, який має звання народний, хореографічний гурток «Браво», малі вокальні форми, вокальний колектив «Джерело» та театральний гурток «Балаганчик».

— Часто у нашому будинку культури відбуваються різноманітні заходи, правда зараз вони мають більше благодійне та волонтерське спрямування, та ми не забуваємо і про дітей. Для них проводимо День іменника та інші розважальні заходи, — додає директорка Чорниводського будинку культури. – І сьогодні наш будинок культури є місцем, де люди і згуртовуються, і відпочивають, і проводять дозвілля, і волонтерять. Тож здобути перемогу у конкурсі для нас честь, бо це ще раз доводить те, що ми потрібні, нас цінують і ми можемо працювати.

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь