Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Безпека на дорозі - безпека життя

Дата: 17.11.2023 16:06
Кількість переглядів: 116

Щодня, виходячи з будинку, люди навіть не замислюються, наскільки небезпечно ходити пішки. Наїзди на пішоходів є найсерйознішим видом дорожньо-транспортних пригод, людина від зіткнення з транспортним засобом отримує множинні травми, часом не сумісні з життям. 

Пішоходи, які користуються під час руху телефоном та іншими гаджетами, зокрема слухають музику в навушниках, - в зоні підвищеного ризику, вони не усвідомлюють існуючу небезпеку. Такі пішоходи відволікаються від дорожньої обстановки, становляться менш уважним та сконцентрованим та, як наслідок, потрапляють під колеса, адже всі сигнали, що виходять від транспортних засобів фактично заблоковані.

Шановні пішоходи! Будьте пильні і обережні, дотримуйтесь елементарних правил безпеки під час дорожнього руху. ПОДУМАЙТЕ, а чи варто безвідповідально ставитися до власної безпеки, адже іноді одна мить може стати фатальною, жодна, навіть, найважливіша справа або розвага, не варта ЖИТТЯ! Не поспішайте, будьте уважними, адже вдома на вас чекають рідні та близькі люди. 

Батьки! Безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати школярам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху, зазначте, що на дорозі треба бути вкрай уважними та сконцентрованими. Будь-які відволікаючі фактори, будь то розмови по телефону, використання під час руху гаджетів, навушників, спілкування з однолітками тощо, може призвести до трагедії. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки на дорозі.

Бережіть своє здоров’я і життя!

Фото без опису

Відділ з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконавчого комітету міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь