Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

П’ять нових крісел на колесах отримав Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку

Дата: 01.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 111

Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів отримав допомогу від Всеукраїнської благодійної організації «Українська Федерація Продовольчих Банків». Як повідомляється на сайті Хмельницької облради, це стало можливим завдяки співпраці дипломатів з України та Японії.

Всеукраїнська благодійна організація «Українська Федерація Продовольчих Банків» передала у гуманітарний штаб при Хмельницькій облраді інвалідні візки. Посприяли передачі засобів пересування для людей похилого віку та для людей з інвалідністю працівники посольства України в Японії та Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський.

Фото без опису

— Видача інвалідних візків обласним комунальним закладам соціального спрямування тривала впродовж тижня, — зазначає в обласній раді. — Загалом візки у кількості відповідно до потреб отримали 16 комунальних закладів Хмельниччини.

Фото без опису

Серед них і Лісоводський будинок-інтернат для людей похилого віку.

— Ми подавали заявку на п’ять крісел на колесах, — розповідає Олена Маринчук, директорка закладу. — І отримали стільки, скільки замовляли. Ці візочки будуть загального користування.

Як розповіла Олена Маринчук, зазвичай візки, милиці або спеціалізоване взуття є у кожного підопічного. В разі виникнення додаткової потреби у таких засобах, одразу подається заявка. Та зазвичай її розгляд потребує певного часу. Тож отримані візки загального користування планується надавати тим, хто потребує цього терміново.

Тепер у Лісоводському будинку-інтернаті є п'ять додаткових крісел на колесах.

— Це значно покращить якість життя наших підопічних, — говорить Олена Маринчук. — Тому, за активну державницьку позицію в умовах воєнного стану і співпрацю із закладами соціальної сфери висловлюємо подяку колективу посольства України в Японії та Дмитру Стенгіенку, президенту БФ «Українська Федерація Продовольчих Банків» та Сергію Корсунському, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Японії.

Фото без опису

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь