Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

УВАГА ! СТОП НАСИЛЬСТВУ !

Дата: 30.11.2023 14:43
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію “16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада до 10 грудня 2023 року свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства, створити соціальний простір, вільний від насильства.

Цьогорічна Акція проводиться в умовах другого року повномасштабної війни, розпочатою російською федерацією на території України 24 лютого 2022 року. А проблема домашнього насильства не стає менш важливою. Війна, як і будь-яка екстремальна ситуація, лише загострює проблеми людей, які були й до цього.

Зокрема, це стосується насильства в сім’ях. Домашнє насильство під час війни – це поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Людям, які зазнали такого насильства зараз, складніше знайти вихід – вони часто обмежені у пересуванні, їм немає в кого попросити про допомогу, вони ще більше залежать від кривдників фізично й матеріально

Зважаючи на викладене в рамках заходів щодо проведення цьогорічної Всеукраїнської акції „16 днів проти насильства”, включаючи проведення заходів у закладах освіти, інформаційних кампаній, виставок, круглих столів, флешмобів та іншого рекомендуємо переглянути за посиланням документальний фільм «Поруш тишу»:

https://youtu.be/gec4dn5HZoc?si=QjQQgQb3gp81Gaph

та розповсюдити посилання для перегляду цього фільму, створеного за підтримки урядів Канади, Великої Британії, Бюро гуманітарної допомоги USAID.

Фільм розповідає про те, як повномасштабна вплинула на рівень домашнього насильства та його форми. Крім того, у документальній стрічці висвітлена тема надання допомоги постраждалим від насильства, пов’язаного з війною, зокрема сексуального.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь