Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Дата: 31.01.2024 10:26
Кількість переглядів: 106

Днями у міській раді відбулось перше засідання Кординаційного центру підтримки цивільного населення на території Городоцької міської ради. Даний Координаційний центр утворений відповідно до вимог постанови КМУ від 09.05.2023р. №470 “Про координаційні центри підтримки цивільного населення”. У складі – керівники окремих структурних підрозділів міської ради та представники інших установ та організацій, які задіяні у наданні послуг цивільному населенню.

Фото без опису

Основне завдання Центру – це скоординована робота установ та організацій задля надання якісних, своєчасних та ефективних послуг для підтримки життєдіяльності мешканців нашої громади (робота з ВПО, волонтерами, ветеранами та психологічними службами).

 Фото без опису

На порядку денному засідання Кординаційного центру було визначено подальшу організацію діяльності центру, розглянуті питання щодо реалізації програм Городоцької міської ради, спрямованих на надання підтримки та допомоги цивільному населенню, соціальний супровід та соціально- психологічна підтримка населення, яке постраждало від війни, а саме: захисників та захисниць України у т.ч. звільнених з військової служби, загиблих/померлих, зниклих безвісті та ВПО. Також на засіданні Координаційного центру визначено відповідальних осіб за роботу з ветеранами та з дітьми загиблих військовослужбовців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь