Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Гемодіаліз у Городку

Дата: 15.02.2024 09:59
Кількість переглядів: 236

12 лютого у відділенні гемодіалізу Городоцької міської лікарні приймали перших пацієнтів. Із Сатанівської громади на процедури приїхало четверо людей.

Фото без опису

- Процедури проходять успішно з медичного погляду, - повідомив Олександр Шевченко, генеральний директор ТОВ «Нефроцентр». - Персонал тут професійний. Пацієнти звикають до нових комфортних умов і вже мають додаткові прохання, до прикладу встановити у залі телевізор та забезпечити інтернет. Звісно, ці прохання будуть виконані.

На перших етапах функціонування відділення гемодіалізу медичний процес контролюватимуть спеціалісти зі столиці, зокрема лікар-нефролог з Київського «Нефроцентру», а також старша медсестра.

Фото без опису

- Вони надають консультації та навчають нас, - зазначив Богдан Радюк, завідувач відділення гемодіалізу. - Також приїхав інженер, який слідкує за тим, аби все обладнання працювало чітко.

За словами директора лікарні Олександра Кушніра, у відділенні працюватимуть два лікарі, одна молодша медична сестра та дві медсестри, одна з яких також має досвід роботи у відділенні гемодіалізу Хмельницької обласної лікарні.

— Ця медсестра родом із Городоччини і вона знає всіх наших пацієнтів, які їздили на процедури в Хмельницький, — повідомив директор медзакладу. – Тож я впевнений, що нашим людям буде комфортно. І загалом, це дозволяє нам наблизити послугу гемодіалізу до місця проживання пацієнтів.

Відділення працюватиме через день: у понеділок, середу та п’ятницю у дві зміни по п’ять осіб. Сама процедура триватиме чотири години. Один апарат працюватиме для двох пацієнтів.

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь