Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Гемодіаліз у Городку

Дата: 15.02.2024 09:59
Кількість переглядів: 196

12 лютого у відділенні гемодіалізу Городоцької міської лікарні приймали перших пацієнтів. Із Сатанівської громади на процедури приїхало четверо людей.

Фото без опису

- Процедури проходять успішно з медичного погляду, - повідомив Олександр Шевченко, генеральний директор ТОВ «Нефроцентр». - Персонал тут професійний. Пацієнти звикають до нових комфортних умов і вже мають додаткові прохання, до прикладу встановити у залі телевізор та забезпечити інтернет. Звісно, ці прохання будуть виконані.

На перших етапах функціонування відділення гемодіалізу медичний процес контролюватимуть спеціалісти зі столиці, зокрема лікар-нефролог з Київського «Нефроцентру», а також старша медсестра.

Фото без опису

- Вони надають консультації та навчають нас, - зазначив Богдан Радюк, завідувач відділення гемодіалізу. - Також приїхав інженер, який слідкує за тим, аби все обладнання працювало чітко.

За словами директора лікарні Олександра Кушніра, у відділенні працюватимуть два лікарі, одна молодша медична сестра та дві медсестри, одна з яких також має досвід роботи у відділенні гемодіалізу Хмельницької обласної лікарні.

— Ця медсестра родом із Городоччини і вона знає всіх наших пацієнтів, які їздили на процедури в Хмельницький, — повідомив директор медзакладу. – Тож я впевнений, що нашим людям буде комфортно. І загалом, це дозволяє нам наблизити послугу гемодіалізу до місця проживання пацієнтів.

Відділення працюватиме через день: у понеділок, середу та п’ятницю у дві зміни по п’ять осіб. Сама процедура триватиме чотири години. Один апарат працюватиме для двох пацієнтів.

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь