Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Неоголошена війна…

Дата: 24.02.2024 11:46
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей лютий для кожного з нас тривав цілих два роки. Для нас не було ані весни, ані літа, ані осені. Один тільки лютий. Усі дні цих двох років переповнені страхом, люттю, біллю, розпачем, ненавистю без каяття, втратами, руйнуваннями, розтрощеними містами і селами, загибеллю великої кількості людей. У той самий час ми – українці стали сильнішими, витривалішими, єдиною нацією, яка за один день здобула свою національну свідомість, як ніколи раніше.

Фото без описуЗранку о 09.00 год. на центральній площі Героїв майдану керівництво міської ради, представники другого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники ГО «За конкретні справи», працівники установ та організацій міста, небайдужі жителі громади вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять, героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, усіх, хто загинув у цій страшній війні. До стели пам’яті «Це моє небо – це моя земля» учасники зібрання поклали квіти загиблим воїнам, нашим землякам, які віддали своє життя за наше краще майбутнє.

Фото без описуВійна змінила кожного… Життя вже точно не буде таким, як раніше. Але ми віримо, що Україна буде! Що все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь