Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорили та прийняли чимало рішень

Дата: 29.02.2024 16:49
Кількість переглядів: 158

Члени виконавчого комітету Городоцької міської ради 28 лютого цього року зібрались на чергове засідання, яке викликане розглядом різних питань  життєдіяльності громади.       

Обговорили та затвердили тарифи на платні медичні послуги, що надаються КНП «Городоцька міська багатопрофільна лікарня», які не включені до пакету послуг, що фінансуються  Національною службою здоров’я України. Внесли зміни до складу окремих постійно діючих комісій виконавчого комітету. Надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами, видачу дублікатів свідоцтва на право власності, влаштування заїзду, розміщення об’єктів торгівлі  та підчистку і зрізування зелених насаджень та ін.

Заслухали звіти про роботу адміністративної комісії та про стан розгляду звернень громадян в Городоцькій міській раді за 2023 рік. Затвердили План основних заходів цивільного захисту Городоцької субланки Хмельницької районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту на 2024 рік.     

Прийняли сім рішень щодо захисту прав та законних інтересів дітей та надали статус тринадцять одній дитині, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення виконавчого комітету, детальніше ознайомитись з  якими можна, відвідавши сайт міської ради https://gorodocka-gromada.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь