Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорювали різні питання життєдіяльності громади

Дата: 14.03.2024 15:21
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

13 березня 2024 року, відбулося засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради, на якому розглянуто та прийнято рішення із усіх 34 питань порядку денного. Члени виконавчого комітету схвалили проект рішення «Про внесення змін до Бюджету Городоцької територіальної громади на 2024 рік».

Затвердили заходи щодо участі у проведенні щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та «Дня благоустрою» Городоцької міської територіальної громади,  метою яких є проведення всеукраїнської акції з 25 березня  по  25 квітня 2024 року на території громади, а  22 березня 2024 року  оголосили «Днем благоустрою» на території міської територіальної громади.

Надали дозвіл КП «Городоккомунсервіс»  на зрізування і підчистку зелених насаджень та громадянам на складування будівельних матеріалів і видачу дублікатів свідоцтва на право власності на домоволодіння. Внесли зміни до переліку видів оплачуваних громадських робіт тимчасового характеру, які можуть виконуватись зареєстрованими безробітними в умовах воєнного стану.     

На засіданні виконавчого комітету прийнято двадцять рішень  про надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та  п’ять щодо захисту прав та законних інтересів дітей.  

Розглянуто звернення фізичних осіб про надання  їм дозволів на видачу довідок з різних питань.

Надано дозвіл на проведення театральної вистави  Сучасного театру за участі Народного артиста України Володимира Горянського «Женихи» в приміщенні міського Будинку культури  31 березня 2024 року о 17.00 годині.                             

Детальніше ознайомитись із рішеннями виконавчого комітету міської ради можна на офіційному сайті міської ради https://gorodocka-gromada.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь