Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Городоччани та городоччанки доєдналися до Всеукраїнської акція «За чисте довкілля»

Дата: 01.04.2024 10:09
Кількість переглядів: 71

Городоччани та городоччанки доєдналися до Всеукраїнської акція «За чисте довкілля».

Фото без опису

Вона стартувала 25 березня і триватиме до 25 квітня. За цей час працівники бюджетних установ та організацій спільно із комунальним підприємством «Городоккомунсервіс» мають прибрати місто та старостати.

Як повідомила керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ольга Бистрицька, територія міста поділена на локації, за кожною з яких закріплений певний колектив.

— Таким чином нам вдасться залучити до прибирання якомога більше людей і зробити усе для того, щоб наш Городок був чистим, — відмітила Ольга Бистрицька.

Фото без опису

28 березня городоччанки та городоччани прибирали узбіччя вулиці Шевченка Т. неподалік багатоквартирних будинків. Дана територія належить до комунальної власності міста, проте комунальники її прибирають нечасто.

— Сьогодні колективи бюджетних організацій працюють і по вулиці Гончара О., а вчора, 27 березня, прибирали вулицю Грушевського. У планах — прибрати міське кладовище й промислову частину міста, тобто мікрорайони, де колись працювали заводи. Там прибиратимуть працівники відділення «Віра в Життя» та Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, — зазначила Ольга Бистрицька.

Фото без опису

Також вона просила мешканців приватних та багатоквартирних будинків долучатися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» і прибирати прилеглу до їхніх будинків територію.

— Наступного тижня у нас заплановані роботи на Лавандовому полі. Там за кожним рядком лаванди закріплений певний колектив, — зауважила керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міськради.

Фото без опису

Нагадаємо, відповідно до Правил благоустрою, забороняється спалювати листя, гілля, сухостій, сміття, побутові та інші відходи.

Фото без опису

Згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1530 до 4590 грн, а на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності — від 4590 до 15 300 грн відповідно.

Використано інформацію сайту: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь