Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Волочиською окружною прокуратурою забезпечено визнання незаконною додаткову угоду та повернення до місцевого бюджету нараховану суму штрафних санкцій за несвоєчасне виконання умов договору в сумі 241,6 тис. грн.

Дата: 10.04.2024 15:05
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Реалізуючи повноваження щодо представництва інтересів держави в суді, Волочиською окружною прокуратурою постійно проводить опрацювання інформації з відкритих джерел на предмет проведення публічних закупівель, та вживаються відповідні заходи реагування щодо їх виконання.

Встановлено, що в кінці 2022 року між Сатанівською селищною радою та підприємством укладено договір про закупівлю робіт.

В подальшому між сторонами, з порушенням вимог Закону України «Про публічні закупівлі» у зв’язку із виникненням складних природних умов, що унеможливлюють виконання робіт безпідставного продовжено строк виконання робіт та укладено додаткову угоду.

Реагуючи на виявлені порушення прокуратурою 27.12.2023 до Господарського суду Хмельницької області пред’явлено позовну заяву про визнання недійсною додаткову угоду до договору про закупівлю робіт та стягнення на користь Сатанівської селищної ради з підприємства нараховану суму штрафних санкцій за несвоєчасне виконання умов договору в сумі 241,6 тис. грн.

Ухвалою Господарського суду Хмельницької області від 26.03.2024 затверджено мирову угоду, укладену між Сатанівською селищною радою та підприємством, якою  визнано недійсною додаткову угоду до договору про закупівлю робіт та зобов’язано підприємство сплатити на користь Сатанівської селищної ради зазначені грошові кошти.

 

Заступник керівника окружної прокуратури                      Віталій ПРОКОПЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь