Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Слухали звіт та обговорювали різні питання

Дата: 10.04.2024 16:37
Кількість переглядів: 184

10 квітня 2024 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради, на якому розглянуто та прийнято рішення із 54 питань порядку денного.

Члени виконавчого комітету внесли зміни до складу уже діючих комісій, зокрема з питань захисту прав дитини та  житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

Надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами, видачу дублікатів свідоцтв на право власності на будинковолодіння, зрізання зелених насаджень, встановлення та розміщення інформаційного покажчика, проведення вистави цирку «Дніпро».

Повторно оголосили проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, «Арка» с.Чорниводи - мікрорайон Дубок.  

Закріпили території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Городоцької міської ради на 2024-2025 навчальний рік.

Затвердили Порядок відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення, релігійних організацій Городоцької міської територіальної громади  КП «Городоккомунсервіс».

На засіданні виконавчого комітету прийнято тридцять сім рішень щодо захисту прав та законних інтересів дітей, більша частина з них щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.           

Розглянуто звернення фізичних осіб про надання їм дозволів на видачу довідок з різних питань.

Прийняті рішення виконавчого комітету з питань квартирного обліку.

Про роботу ВПД №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області за І квартал 2024 року інформував Юрій Краковецький, начальник ВПД №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.  

Фото без опису                

Детальніше ознайомитись із рішеннями виконавчого комітету міської ради можна на офіційному сайті міської ради https://gorodocka-gromada.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь