Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Вшанування пам’яті славетного хлібороба

Дата: 15.04.2024 17:04
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

У кожній державі є люди, які залишають глибокий і значимий слід в її історії. Це ті, ким можуть пишатися не лише сучасники, але й нащадки, через сотні і навіть тисячі років.

Лісоводи і досі продовжують гордитися величезним списком тих , хто все своє життя важко працював на благо своєї рідної землі, в ім’я розвитку українського суспільства.

Такою легендарною особистістю був Григорій Ткачук. Він увійшов в історію не лише завдяки великій кількості нагород та орденів, але, в першу чергу, як людина, яка своєю наполегливою працею підняла сільське господарство на першу сходинку державного та світового визнання.

Фото без опису

12 квітня 2024 року минуло 106 років від дня народження Григорія Івановича Ткачука – нашого земляка, депутата багатьох скликань Верховної Ради, голови колгоспу «Україна», великого українського хлібороба. Вшанувати пам’ять Григорія Ткачука, славетного хлібороба, приїхали діти, онука, родичі, лісоводчани та керівники установ та організацій, які ведуть свою господарську діяльність на теренах Лісоводів.

Фото без опису

Нині Григорій Іванович далеко від усіх… А, може, із глибини небесної вічності він дивиться на свої Лісоводи, з ніжністю згадує своїх дітей, і… посміхається … І така ця посмішка добра та щира, що її тепло разом із сонечком вигріває і повертає до життя Лісоводську землю.

Фото без опису

Тож нехай колосяться Лісоводські поля і будуть щедрими врожаї в ім’я свого наставника Григорія Ткачука. Нехай усі українські землі повернуться до своїх господарів та радують нас багатими врожаями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь