Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

«Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового регулювання та відновлення»

Дата: 06.06.2024 10:04
Кількість переглядів: 312

4 червня представники ЦНАП Хмельницької області взяли участь у регіональному навчальному study-турі «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового регулювання та відновлення» під час якого відвідали Красилівську міську та Теофіпольську селищну громади.

Цей навчальний захід, організований управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації облдержадміністрації спільно з проектом «Посилене партнерство для сталого відновлення», який впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA), став кроком у спільних зусиллях удосконалення системи надання адміністративних послуг шляхом обміну досвідом між адміністраторами центрів надання адміністративних послуг громад регіону.

В рамках зустрічі представники ЦНАП області ознайомились із використанням сучасних інформаційних технологій, отримали практичні рекомендації щодо надання через ЦНАП адміністративних послуг та поділились власним досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь