Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У Городку відбувся благодійний аукціон

Дата: 12.06.2024 15:22
Кількість переглядів: 150

У Городку відбувся благодійний аукціон. Вчетверте його організував Городоцький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. На аукціон було виставлено понад 70 лотів.

Фото без опису

7 червня вихованці Центру разом зі своїми наставниками – майстрами виробничого навчання з гончарної та швейної справ організували четвертий благодійний аукціон у своїй історії. Перший відбувся у далекому 2009 році, другий – у 2018 році, третій – у 2021 році.

Фото без опису

— Аукціони були започатковані задля того, аби покращити матеріальну базу Центру, — розповідає Любов Казмірчук, директорка Центру реабілітації, — зокрема за вторговані кошти ми купували необхідне обладнання, матеріали для роботи швейної та гончарної майстерень. У 2021 році гроші були акумульовані та передані на ЗСУ. Цього року теж частина коштів піде на ЗСУ, а частина – на придбання обладнання для Центру.

Фото без опису

Вироби для аукціону вихованці Центру та їх наставники готували три роки. В результаті було представлено понад 70 лотів.

Фото без опису

— Діти готувалися дуже старанно. Були як індивідуальні, так і групові роботи, виконані в різних техніках, — зазначила Оксана Присяжна, вчителька трудового навчання. – На аукціон підготували найкращі роботи із глини, гіпсу, природного матеріалу, тканини.

Завітали у Городок і гості з області, а саме заступниця начальника Хмельницької районної військової адміністрації Заряна Попадіна та начальниця Управління соціального захисту населення Хмельницької РВА Оксана Москалюк.

Фото без опису

— Неймовірні діти, — зазначила пані Заряна. – Своїми ручками вони виготовили дуже гарні вироби. Тож втратити можливість придбати їх я не могла. А особливо, якщо кошти підуть ще й на підтримку наших захисників.

Того дня на аукціоні вдалося продати 60 лотів. Загальна сума вторгованих коштів 15 350 гривень.

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь