Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У чотирьох освітніх закладах Городка будуть офіцери безпеки. Триває набір на службу

Дата: 25.06.2024 08:36
Кількість переглядів: 159

На Городоччині впроваджують проєкт «Офіцери Служби освітньої безпеки». Про це Городок.City повідомив начальник відділу поліцейської діяльності №1 Юрій Краковецький.

Як розповів головний поліцейський Городоччини, даний проєкт реалізується в Україні за ініціативи керівництва держави та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Національної поліції. Відповідно у Городоцькій громаді офіцери будуть у чотирьох освітніх закладах міста та один - в Сатанівській громаді.

- До основних функцій інспекторів Служби освітньої безпеки належить правоохоронна, наставницька і просвітницька, - розповів Юрій Краковецький. - Наприклад, питання пропускного режиму, аби жодна стороння особа чи підозрілий предмет не загрожували безпеці дітей.

Поліцейський буде знаходитися в закріпленій школі на постійній основі. У першу хвилю здійснено набір до підрозділу чинних поліцейських. 900 осіб вже проходять навчання за спеціалізацією. Крім того, зараз триває конкурс на працевлаштування з-поміж цивільних осіб.

Щоб подати свою кандидатуру потрібно заповнити анкету онлайн, - зазначив поліцейський. - Документи можна подати до 30 червня до ГУНП в Хмельницькій області по вул.Зарічанська,7.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • вища освіта;
  • вільне володіння українською мовою, що засвідчується державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови;
  • знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення».

Пропонують:

  • заробітну плату від 20500 грн (після успішного проходження первинної професійної підготовки);
  • можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

У планах до кінця року - забезпечити офіцерами СОБ до 2000 шкіл по всій території України. В пріоритеті навчальні заклади прикордоння та ті, що працюють в очному та змішаному режимах.

Фото без опису

Джерело: https://horodok.city


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь