Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні - День Конституції України

Дата: 28.06.2024 14:22
Кількість переглядів: 95

Фото без описуСьогодні, 28 червня, жителі Городоцької громади прийняли участь у заходах з нагоди Дня Конституції України.

День Конституції – єдине закріплене в самій Конституції державне свято. Це Основний Закон України, ухвалений 28 червня 1996 року Верховною Радою України, що стало важливим етапом утвердження державності, мало величезне політичне та правове значення для розвитку української нації. Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовому рівні.

Фото без опису

Сьогодні, уже третій рік, в умовах повномасштабного російського вторгнення, ворог завдає ударів не тільки по нашій землі, а й по конституційних свободах українців. Він вбиває невідꞌємне право на свободу, життя, розвиток, достаток на власний вибір. Право всього українського народу і України – право на мир.

Наші захисники ціною власного життя відстоюють нашу свободу і незалежність. Віримо у перемогу та знаємо, що наша країна стане вільною від окупантів, запанує довгоочікуваний мир й благополуччя, спираючись на Конституцію України, яка є фундаментом розвитку та оберегом демократії.

Фото без опису

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь