Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Асоціація «Solidarité Ukraine 34» (м. Люнель, Франція) продовжує надавати гуманітарну допомогу городоччанам, внутрішньо переміщеним особам та для потреб ЗСУ

Дата: 28.06.2024 16:14
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

З початку повномасштабного вторгнення росії на Україну Городоцька міська територіальна громада активно співпрацює з асоціацією «Solidarité Ukraine 34» (м. Люнель, Франція).

Фото без описуПротягом двох років громада отримала 15 вантажів з гуманітарною допомогою від жителів міста Люнель та від представників асоціації «Solidarité Ukraine 34». Нещодавно, за сприяння релігійної місії «Карітас – Спес – Городок» було доставлено в Городок чергову партію допомоги, збір якої організувала наша землячка, членкиня асоціації Тетяна Новоженіна та колишня жителька м.Хмельницький, керівник організації «Solidarité Ukraine 34» Людмила Кузенкова.

Волонтери з Франції Каті і Тьєрі доставили в Городок засоби реабілітації для інвалідів, лікарські засоби, вживаний одяг, засоби гігієни. Особливим подарунком були малюнки французьких дітей для вихованців Комунальної установи «Городоцький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Городоцької міської ради».

Фото без описуВисловлюємо щиру подяку усім членам асоціації «Solidarité Ukraine 34» за співпрацю та надану допомогу українцям.

Фото без опису

Все буде Україна! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь