Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про оприлюднення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні та повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 09.07.2024 11:31
Кількість переглядів: 105

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Городоцька міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території в межах розміщення земельної ділянки м.Городок, вул.Олександра Дезіка, площею 0,12 га за кадастровим номером 6821210100:11:001:0042, яка знаходиться в приватній власності гр. Панасюка Олександра Володимировича, з метою визначення містобудівних умов та обмежень для території житлової та громадської забудови. Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Городоцьку міську раду Хмельницької області.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту детального плану території.

Ознайомитися з проектом детального плану території та подати свої зауваження і пропозиції можна за адресою: 32000, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, м.Городок, вул.Грушевського, буд.53, еmail: 04060708@mail.gov.ua

Відповідальна особа: Начальник відділу  містобудування та архітектури Городоцької міської ради, головний архітектор міста – Мацьоха Вадим Леонтійович.

Термін подання зауважень та пропозицій становить 30 днів і триватиме з  12.07.2024 року. Пропозиції та зауваження подані після встановленого терміну, не розглядаються.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 12.08.2024 року за адресою: м.Городок, вул.Грушевського, буд.53.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь